четвер, 2 січня 2014 р.

Шкільні уроки математики

   Шкільна математика
Шкільна математика, на перший погляд, дуже сухий і нецікавий предмет. Але насправді, як сказав німецький математик Карл Фрідріх Гаусс: « Математика – цариця наук». Це звучить гордо! Математика дає початок всьому.
Коли народжується дитина, то перше, що пишуть на бірочці часла, яка маса і який зріст. В основі всіх наук лежить математичне числення:
Шкільна математика на сучасному етапі розвитку суспільства дуже модернізувалась. У багатьох школах вже є інтерактивні дошки. Мій кабінет також обладнаний сучасною інтерактивною дошкою «Panaboard», мультимедійним проектором та персональним комп’ютером. Учням у школі не цікаві сухі уроки математики, де тільки сам вчитель, крейда і дошка.
Учням зараз потрібні якісні знання шкільного курсу математики, адже щороку багато учнів здає ЗНО з математики. Тому рівень викладання шкільної математики має бути таким, щоб учням було на уроці цікаво і щоб вони отримали максимум знань. Адже активізувати діяльність учнів на уроці можна тільки інтерактивними вправами та нестандартним викладенням матеріалу з використанням педагогічних програмних засобів ( ППЗ).
На моєму сайті ви зможете почерпнути багато цікавого з вивчення шкільної математики.
Шкільна математика- це ключ і двері до всіх наук.

Без математичного числення ми не обійдемось у повсякденному житті. Ми намагаємося порахувати – скільки шкільних сходинок нам слід пройти, скільки журавлів летить у небі, розраховуємо відстань, щоб не потрапити під машину, скільки солі покласти в борщ, щоб він не був пересолений...
Політ в космос не відбувся б без математичних розрахунків, побудова літаків, кораблів- цьому всьому початок дає МАТЕМАТИКА.
Із стародавньої історії нам відомо„Число – це закон і зв'язок світу, сила, яка царює над богами і смертними. Число є сутність всіх речей".
Хімія – права рука фізики, математика – її очі. А за словами відомого Галілео Галілея: « Математика – це ключ і двері до всіх наук».

Немає коментарів:

Дописати коментар